Personen - Gewaarborgd inkomen

De verzekering gewaarborgd inkomen waarborgt het inkomen, naar aanleiding van een tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval, gedurende een bepaalde periode onder de vorm van een rente. Een zelfstandige ontvangt immers tijdens de eerste maand arbeidsongeschiktheid standaard geen enkele uitkering.

De jaarlijkse rente kan gekozen worden door de verzekeringsnemer. Desondanks zal de verzekeraar rekening houden met het effectieve inkomen, waardoor de jaarrente begrensd wordt. Bij een schadegeval wordt de rente berekend in verhouding met de fysiologische of economische ongeschiktheid.

Naast de rente kan er ook gekozen worden voor een kapitaal overlijden of een premievrijstelling. Deze laatste waarborg zorgt ervoor dat de premies van de verzekering worden verder betaald in verhouding met de ongeschiktheid.

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte!

056 66 54 01

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.