Uitgebreide rechtsbijstandsverzekering kan nuttig zijn

Uitgebreide rechtsbijstandsverzekering kan nuttig zijn 20-01-2022

Als je in een geschil verwikkeld raakt, informeert een rechtsbijstandsverzekering je over je rechten en probeert ze het geschil op te lossen buiten de rechtbanken om. En als het toch tot een rechtszaak komt, betaalt ze een deel van de kosten terug.

Lees meer
Zin om van 'lucht' te veranderen of plannen om te verhuizen ?

Zin om van 'lucht' te veranderen of plannen om te verhuizen ? 12-02-2021

Vandaag zijn velen op huizenjacht. Gezinnen hebben meer ruimte nodig omdat ze een bureau nodig hebben om aan aan telewerk doen, ze een uitgeruste keuken willen en een woning willen hebben met een grotere en aangelegde tuin, misschien ook met een zwembad. Ben je ook van plan of heb je zin om te verhuizen of een nieuwe woning aan te kopen, dan rade...

Lees meer
Corona crisis: kantoor op afspraak vanaf 28/10/2020

Corona crisis: kantoor op afspraak vanaf 28/10/2020 28-10-2020

Wegens de aanhoudende Corona crisis zullen we vanaf 28/10/2020 enkel op afspraak werken.

Lees meer
Geef inbrekers geen kans

Geef inbrekers geen kans 05-12-2019

Inbrekers zijn in hun sas nu de dagen donkerder worden. Zelfs als ze er niet in slagen om echt waardevolle spullen uit jouw huis te stelen, is een inbraak(poging) altijd een nare ervaring. Laat ze dus niet ongestoord hun gang gaan.

Lees meer
De rechtsbijstandsverzekering is eindelijk fiscaal aftrekbaar !

De rechtsbijstandsverzekering is eindelijk fiscaal aftrekbaar ! 14-05-2019

Om meer mensen toegang te geven tot het recht werkte de regering een nieuwe fiscale stimulans uit. De wet tot het toegankelijker maken van justitie is op 5 april door de Kamer van volksvertegenwoordigers goedgekeurd.

Lees meer
Wat als een vriend een ongeval heeft met jouw auto?

Wat als een vriend een ongeval heeft met jouw auto? 20-02-2019

Als een vriend je vraagt om je auto eens te mogen lenen omdat die van hem in panne staat, zeg je wellicht zonder nadenken 'ja'. Geen probleem, doe gerust. Tenminste, als je goed verzekerd bent... Lees hier wie de schade betaalt als je je auto hebt uitgeleend.

Lees meer
Pre-ski en de juiste verzekeringen voor een zorgeloze wintersportvakantie

Pre-ski en de juiste verzekeringen voor een zorgeloze wintersportvakantie 21-12-2018

De skigebieden zijn helemaal klaar om weer massa's skiërs en snowboarders met open armen te ontvangen. Ben jij er klaar voor? En ook: is je verzekering in orde?

Lees meer
Nieuwe labels aan de pomp: wat doet je verzekering als je verkeerd tankt?

Nieuwe labels aan de pomp: wat doet je verzekering als je verkeerd tankt? 11-10-2018

Nee, het ligt echt niet aan jou als je op een ochtend plots niet meer weet wat je moet tanken. Op 12 oktober krijgen de brandstoffen aan de pomp namelijk een nieuwe naam en een nieuw label. Dat kan verwarrend zijn en wellicht zal hier en daar wel door iemand de verkeerde brandstof getankt worden. Het moment dus om je af te vragen: ben ik eigenlijk...

Lees meer
056 66 54 01

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.