Gezin - Reisbijstand

Een reisbijstandsverzekering kan afgesloten worden voor u, uw gezin en uw voertuig. Voor het voertuig kan er bijstand voorzien worden bij pech en ongeval in Belgiƫ of in Europa. Deze bijstand kan gaan over het slepen van uw wagen, vervoer van inzittenden en bagage en het bezorgen van een vervangwagen tijdens herstellingen. De personenhulp (voor u en uw gezin) zorgt voor vervoer naar het ziekenhuis, repatriƫring en terugbetaling van de medische kosten tot een bepaald bedrag. Personenhulp is vaak verzekerd overal ter wereld.

Er kan gekozen worden tussen jaarlijkse of korte termijn contracten. Meestal wordt gekozen voor jaarlijkse contracten, omdat het prijsverschil tussen beiden erg klein is.

Het is ook mogelijk om een annulatie- en/of bagageverzekering af te sluiten. Zo kunt u toch een vergoeding krijgen als u uw vakantie dient te annuleren door overmacht, maar ook wanneer uw bagage gestolen of beschadigd wordt.

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte!

056 66 54 01

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.